Jumaat, 18 Oktober 2013

Chiffon Long-sleeve Murah lagi!

Salam 1 Malaysia...
Stok baru Cik Qin dapat lagi...Ni Chiffon Long-sleeve Blouse. Tentunyer di jual dengan harga murah dan di jamin tak rosak/koyak yer. Trust me...hehe....
Entry sebelum ni pasal Plain chiffon blouse dan Batwing lycra blouse jer kan disini
Kalini ade seluar pulak, plain and pattern...
Again kalau nak order, whatsapp/line/sms : 0128353413
sms : 0111 548 1507

Geometric Blue Pattern
Free Size
RM26

- Psst..pattern nie leh buat kite nampak slim tau (for those who in medium size la..like me hihi) and make us look sexy disebabkan kenipisan baju ni tapi jangan tak pakai inner pulak...dahsyat jadinyer, berdarah hidung lelaki nnti...


- Kain Chiffon ni sesuai untuk kite yang duduk di Asia ni, iklim yang panas dan lembap nie.

Untuk color lain, boleh pre-order.
Green , Red, Pink and Blue.

Chiffon Polyester (Licin)
Purple color with red collar and wrist,
RM26
Oyer, lagi sekali Cik Qin nak promote fan page fb Cik Qin ni, sesiapa yang berminat tu boleh lah tolong like, share dan invite kat kawan2 yer : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.251492008339532.1073741829.251424415012958&type=3 (Sila Klik gurls).

Jangan risau, items ready stock Cik Qin ni adalah seperti di dalam gambar. Gerenti keadaan baik dan barang baru. Haa..nak cerita nie, kenapa Cik Qin bg gerenti bagai lar...ni sebab pengalaman mengajarku.....

Yerla, suatu masa dulu Cik Qin 2x tertipu jgk la beli blouse yang koyak bahagian lengan (lengan blouse tu awal2 kena lipat), ntahla pekedai yang tak check stock dorang ker atau dorang memang dah tau cuma still nak jual jugak.

Perkara ni pun pernah berlaku kat adik perempuan Cik Qin gak. Kalau boleh jahit, xper la jgk kan tapi ni memang kain tu dah carik.

Silap ktaorg gak sebagai pembeli ni patut check dulu before ambik barang kan, ni main percaya jer...So nasihat Cik Qin kat adik2, Kakak2 dan para pembeli, berhati-hatilah membeli blouse dan pakaian lain especially part bahagian lengan yang dah dilipat awal2 oleh pekedai tu....

Ok lah sebelum mengakhiri entry ni, sesiapa yang try contact Cik Qin by sms or whatsapp tu tapi tak dapat reach, bolehlah email Cik Qin yer : Ashykin157@gmail.com. Tapi, In shaa Allah sesiapa yang sms/whatsapp Cik Qin tu pasti akan di reply. Alrite...
Salam


Untuk lihat Palazzo pants (Sila Klik)










Kalau nak lihat Dress superb and jubah macam pic kat bawah ni boleh klik sini dress&jubah




2 ulasan:

  1. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    You can forward this invitation to your friends

    BalasPadam